Hc Hair Care Complex / HC Complex - Bir Makyaj Blog

17 Haziran 2016 Cuma

Hc Hair Care Complex / HC Complex





Merhaba ! 



Size bugüne kadar kullanmış olduğum bütün bakım yağlarını kenara attıran ve saçımda ki değişimi kısa sürede fark ettiren Hc Complex den bahsetmek istiyorum.

Hc Hair Care Complex / HC Complex
Bazı dönemler yanında deneme boy saç maskesi gönderiyorlar.
Maskesi ile ilgili yorumlarım ise Hc Hair Care Ovex linkinden okuyabilirsiniz.

İçerisinde hiç bir katkı maddesi yok. Tamamen bitki özlerinden ve vitaminlerden oluşuyor. 

En güçlü 6 özelliği ; Saç uzatma özelliği, dökülmeleri engelleme, daha profesyonel bir bakım, yıpranmalara karşı koruma, kepek ve saç derisindeki problemlere karşı etkili ve nemini almış daha parlak saçlar !


İlk kullanımda  nemini almış ve  yumuşak  saçım oldu. Güzel olduğunu duyduğum öneriler üzerine aldığım bu üründen bu performansı beklemiyordum. Çok değil iki hafta içinde saç kırıklarında onarma ve yıpranmalara karşı korumasını fark ettirdi. Kabaran , çabuk elektriklenen saçımı yatıştırdı. 

Hc Hair Care Complex / HC Complex


Haftada iki gün düzenli olarak kullandım. Sadece ilk ayda saçımın uzaması hızlandı. Saçım eskisi gibi cansız , kırık ve mat görünümde değil. Saçım da boya olmasına rağmen daha canlı duruyor. 

Daha sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum. Mucizevi bir yağ diyebiliriz. Çünkü benim aşırı kırık, kuru ve kabaran saçıma çok iyi geldi.

Üstelik saç derimde ki problemi de çözdü. Elimden düşürmediğim bir ürün ve sürekli yedekleyerek aldığım bir oldu. 

Hc Hair Care Complex / HC Complex



Çok sürdüm yağ her yerime akacak derdi de yok çünkü saça hapsoluyor. Düzenli kullanımlar da inanılmaz bir etkisini görebilirsiniz .

Gözüm kapalı sizlere tavsiye ediyorum. Kesinlikle pişman olmayacaksınız.

Alın , Aldırın diyorum !

Nereden alabilirsiniz ; kendi sitesinden linki burada alabilirsiniz. Hızlı kargo anında kargo bilgisi ile çok ilgililer. Bu konuda da kendilerini tebrik ediyorum.


Ürünün fiyatı : 55 TL

Başka bir yazıda görüşmek üzere :)

Beni instagram üzerinden de takip edebilirsiniz :)


2 yorum: