Caudalie Purifying Mask- Kil Maskesi - Bir Makyaj Blog

3 Şubat 2017 Cuma

Caudalie Purifying Mask- Kil Maskesi

Herkese Merhaba !


Fransız markası  olup çoğu kişinin bilmediği dermokozmetik ürün yelpazesine sahip ünlü bir markadır.  Ürünün deneme boyu gelip deneyimlerim sonucu sizinle hemen paylaşmak istedim. 

Caudalie Purifying Kil maskesi içerisinde ; Vinolevure , üzüm çekirdeği yağı ve lavanta, adaçayı, selvi, papatya ve sandal ağacı saf yağları bulunur. 

Vinolevure ise ; Üzüm mayası köpüğünden elde edilir. Suyu cilde hapseder ve nem seviyesini korumaya yardımcı olur. Cildin bağışıklık sistemini güçlendirir. 

Maskenin asıl amacı cildi ölü derilerden arındırmak, yağ oranını dengelemek, mat görünümü almak ve gözenekleri sıkılaştırmak. 


Caudalie Purifying Mask- Kil Maskesi

Öncelikle çok az bir ürü yetiyor. Çok fazla almanıza gerek kalmıyor. Ciltte elinizin ısısıyla kolay bir şekilde dağılıyor. Beyaz bir ürün olmasına rağmen beklettiğiniz sürede cildinizde bir şey yokmuş gibi saydamlaşıyor. Gece sürüp yatabilirsiniz. Cildiniz yumuşacık oluyor. 

Temizlerken özellikle yüz temizleme süngeri ile uyguluyorum. Ölü derilerden tamamen arınıyor. Çok yumuşak , parlak ve arınmış bir cilde sahip oluyorsunuz. 

Etkilerini çok sevdim. Kesinlikle şans verebilirsiniz. 

Ürünün fiyatı : 100-140 TL arası  değişiyor. 

Başka yazılarda görüşmek üzere 🙋

2 yorum:

  1. çok sevdiğim bir markadır ürünleri parfümleri çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ürünleri başarılı. Parfümlerini denemedim ama kesinlikle bakacağım ❤

    YanıtlaSil