Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti - Bir Makyaj Blog

10 Şubat 2017 Cuma

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti

Merhaba !


Wet n Wild markasının ülkemizde zirve yaptığı far paletini yazmakta geç kalmış olsam da sizlere anlatmak için sabırsızlanıyorum. 

Geldiği günlerde raflarda kalmayan hemen tükenen ve neredeyse herkesin elinde olan Comfort Zone yazım sizlerle ! 

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti

Bir far paletinde olması gereken açıktan koyu renklere kadar hepsi mevcut . Renklerin muhteşemliği beni benden alıyor. Özellikle içerisinde bulunan yeşil rengi ve yanar döner olan renge vuruldum. 

Paletteki her renk ışıltılı ve hafif tozutuyor ve abartılacak kadar sorun değil. Sonuçta pahalı farlar da biraz tozutmuyor mu ?

Gece , gündüz , yaz ve kış kullanabileceğiniz soğuk ve sıcak tonlara sahip bir far paleti olmuş. Her tenin de çok rahat kullanabileceği renk tonlarına sahip far paleti yapmışlar. 

Gözlere nasıl uygulanacağı arka tarafta da anlatılmış. Yumuşak bakışlar, dramatik , romantik ve vahşi bakışlar için renkler ile ilgili ipucu da verilmiş. Tabi sadece öyle uygulayacağız anlamına gelmiyor. 

Far paletinde ; Browbone ( kaş altı) , Eyelid ( göz kapağı ) , Crease ( gözün katlanma bölgesi ) ve Definer ( gözün uç kısmı ) olarak sınıflandırılmış. İlla böyle uygulanacak diye bir şey yok tabi !

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti

Yumuşak ve oldukça pigmentli far paletine biraz daha yakından bakalım. Paletin sol tarafı ; En üstteki kaş altı için uygun olan şampanya rengi aydınlatıcı olarak da kullanabilirsiniz. Şahsen kullandım ve aşırı belirgin aydınlatıcı isteyenler için biçilmiş kaftan ! Göz kapağı için rose-gold tonu ise günlük makyajlarda daha aydınlık ve siyah eyeliner ile harika bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Crease yazan sıcak kahve tonu ise sıcak yapıya sahip olmasıyla sonbahar ve günlük makyajlar için ideal. Definer rengi ise bordo gibi gözükse de içerisinde kahve ve kızıl simlere sahip ışıltılı bir koyu kahve. Gece makyajlarında kullanmak için hatta düğünlerde bile uygulama yapılabilir. 


Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti

Paletin sağ tarafı ise ; Browbone rengi kemik - taş rengi ve koyu renklerle kullanıldığı inanılmaz görüntü veren derinlik katan rengim ve dibini görmek üzereyim. Definer rengi ise tam bir fıstık yeşili bütün yaz elimden düşmedi ve şimdiden dibini gördüm. Crease rengi koyu yeşil içerinde altın ışıltıları mevcut. Definer rengi ise paletin en efsane rengi ! Bir taraftan bakıldığında bordo-kahve, biraz kızıllık andıran, diğer taraftan parlament mavisi oluyor. 

Hihgt End olarak Mac farlara dupe gösteriliyor. Benim fikrim bir iki tık açık veya koyu olsa da dupe diyebiliriz. Sizin için dupe renkleri palet üzerinde göstermek istedim. 

Wet n Wild - Comfort Zone Far Paleti


22 TL ye alınabilenecek en güzel paletlerden diyebilirim. Fiyat performans olarak değerlendirdiğimizde bazı markalara taş çıkartır ! 

Gratis indirimlerinde daha uyguna da alabilirsiniz. Aldığınızda yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim. 

Başka bir yazıda görüşmek üzere 🙋

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder