Otacı Naturway Sarımsaklı Şampuan - Bir Makyaj Blog

30 Eylül 2016 Cuma

Otacı Naturway Sarımsaklı Şampuan

Merhaba !


Otacı markasının deneme ürünleri kullanıp en çok bu üründen memnun kalmıştım. Sanırım iki yıldır düzenli olarak kullanıyoruz. Özellikle saçlardaki dökülmeleri biraz olsun engellemesini çok seviyorum.

Otacı Naturway Sarımsaklı Şampuan

Sarımsaklı olması sizi korkutmasın çünkü koku yok. Genel olarak öyle bir algı yaratıyor. 

Her kullanımda fark edeceksiniz ki saç dipleriniz nefes alıyor. İnanılmaz derecede saçınızda hafiflik hissedeceksiniz. Her saç tipleri için uygun olan şampuan sizi kokusuyla da rahatlatacak. 

Günlük kullansanız bile kesinlikle saçlarınızda dökülme yaratmıyor. Günlük kullanıma uygun . Arınması kolay ve köpürmesi orta halli. Derinlemesine temizlik yapıyor. Saçınızda yağ dengesini sağlıyor. Aşırı yağlanma varsa veya bir gün yıkayıp diğer güne yağlanan saçlarınız varsa engel oluyor. 

Saç kremi ile beraber kullanmak gerekiyor.Çünkü saçları sertleştiriyor. Saçım boya ve kuruluk hissi verdi saç spreyleri kullanarak çözüm buldum.

Saçınız yoğun bir şekilde demir eksikliği vb. sağlık sorunlarından dolayı dökülmüyorsa kesinlikle engelliyor. Dolgunluk veriyor ve hacim sağlıyor. İnce telli saçların sevebileceği bir şampuan. 

Uzamasında çok etkisi oldu mu tam anlayamadım ama yeni saçlar çıkardığını gözlemledim. 

Genel olarak memnunum ve indirimli dönemlerde yedekliyorum. 

Ürün 500 ml

Ürünün fiyatı ; 25 TL 


Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :)

5 yorum:

  1. Yazınızı çok beğendim hemen takibe aldım 🙆 Benim bloğumada beklerim ,teşekkür ederim😊 http://bi-yunanistanli.blogspot.gr/?m=1

    YanıtlaSil
  2. Yazınızı çok beğendim hemen takibe aldım 🙆 Benim bloğumada beklerim ,teşekkür ederim😊 http://bi-yunanistanli.blogspot.gr/?m=1

    YanıtlaSil
  3. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Selam ben istyorum 5tane cokuzel bi urun cok kulandim super bi faydasi var

    YanıtlaSil
  5. Her kadının önem verdiği ve sürekli çözüm aradığı saç bakımı için oldukça yararlı bir yazı. Günümüzde hepimizin yaşadığı saç problemleri için pratik bir ürün önerisi olmuş! Kesinlikle denenmeli! Emeğinize sağlık. Dilerseniz sitemizde yer alan ve yıpranan saçları tekrar eski haline döndürebilecek onlarca ürün arasından size en uygun olanı tercih edebilirsiniz. https://www.globalekspress.com/sac-bakimi

    YanıtlaSil