HC HAİR CARE -OVEX Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi - Bir Makyaj Blog

29 Ocak 2016 Cuma

HC HAİR CARE -OVEX Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi


Merhaba !


Bugün ki konuğumuz Hc Haır Care markasına ait saçı tamamen yapılandırma amacı olan Ovex maskesi.

HC HAİR CARE -OVEX Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi


Neden bu ürün dikkatimi çekti ?


Türk Malı ve gerçekten herkesin evinde olması gereken ürünlere sahipler. Yaptıkları  işin hakkını veriyorlar. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve hayvansal katkı maddeleri kullanılmamış. Patili arkadaşlarımızı düşündükleri için kocaman bir alkışı hak ediyorlar .

Ürünü kullanmadan yaşadığım olayı ve neden baştan beğendiğimi anlatmak istiyorum sizlere .

Saçlarım bir kaç ay öncesine kadar  çok fazla kırılıyor , dökülüyor ve aşırı kurumaya başlamıştı. Bende ınstagram üzerinden bu ürünleri sordum ve herkesin çok memnun olduğunu gördüm.Aynı gün siparişimi verdim.  İlk mesaj olarak sipariş kaydının alındığı ve sipariş numaram gönderildi. Bir gün sonra beni aradılar ve kargoya verildiğini söylediler. Bugüne kadar o kadar çok online sipariş vermiş olmama rağmen beni aramaları şaşırttı. Ürünlerim iki gün sonra geldi ve ben ikinci şokumu yaşadım :) Bu kadar kısa zaman da gelmesi mucize dedim. Bunları neden anlatıyorum çünkü Çarşamba günü akşam verdiğim sipariş Cuma günü elimde idi. Müşteri memnuniyetine bu kadar  önem veren bir firma görmemiştim. 

Öncelikle kargoyu takip etmeleri ve beni siparişim hakkında bilgilendirdikleri için çok  teşekkür ederim.


Gelelim ürünümüze :) 

Ovex maskesi Hc Complex 'in yanında hediye olarak gönderildi. Ürün deneme boyu olduğu için 50 ml.  
Vaatleri , her saç telini yapılandırarak yumuşaklık , parlaklık  ve kolay tarama sağlamak. Nem ve yağ dengesi , saç teli kalitesinin artması ve saçı ağırlaştırmaması vaatleri arasında yer alıyor.

Kullanımı ise ; Banyo sırasında saçın tüm ıslaklığını bir havlu yardımı ile alıyoruz . Saç diplerine gelmeyecek şekilde saçımıza eşit miktarda uyguluyoruz ve beş dakika bekletiyoruz. Saçımızdaki ürünü  su ile kısa süre içinde duruluyoruz.  Püf noktası çok fazla ürün kullanmayın elin ısısı ile zaten tüm saça yetiyor ve çok fazla durulama yapmayın. 

Ben iki aydan fazla haftada iki defa olmak üzere kullandım. Anında yumuşak bir etki veriyor. Boyam akmasına rağmen hala parlak ve sağlam gözüküyor saçlarım. Çok fazla kırıklarım olmasına rağmen onları saklıyor. Ben bu ürünü çok sevdim.

Kesinlikle şunu belirtmeliyim ki oldukça bereketli bir ürün ve saçlarınıza gerçekten ilk kullanımda etki edecek bir ürün .

Gönül rahatlığıyla herkese öneririm. Kimlere öneri de bulunduysam herkes çok ama çok sevdi. 

Verdiğiniz parayı hak eden saçınızı kurtaran bir ürün arıyorsanız kesinlikle Hc Haiır Care markasına 

OVEX maskesine   buradan ulaşabilirsiniz. 

Saçlarınıza değer veriyor iseniz ve benim gibi saç konusu çok hassas bir konu ise  kesinlikle HC HAIR CARE markası sizin için.

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın :) 

Instagram : birmakyajblog



4 yorum:

  1. Çok seviyorum bu terapiyi ve saç bakım yağlarını :)

    YanıtlaSil
  2. yorumlarının çoğuna katılıyorum benim de svdiğim bir ürün oldu, ama etkisi biraz kısa, 2 gun kadar sürdü bende sadece :) yine de gerçekten başarılı bulduğum bir ürün oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saç yumuşatma iki üç gün sürüyor daha sonra saçımı yıkadığım için yine başa dönüyorum ben . Bir de büyük maskesinin daha çok yapılandırıcı olduğunu duydum :) Denemek lazım :)

      Sil