VISSMATE -DOĞAL SIVI ARAP SABUNU - Bir Makyaj Blog

5 Haziran 2017 Pazartesi

VISSMATE -DOĞAL SIVI ARAP SABUNU

HERKESE MERHABA !


Ev temizliğine önem verenleri alalım buraya !

Ben evin her yeri mis gibi koksun isterim ve temizlenmiş olduğundan emin olmak isterim. Bir ürün olsun her alanda rahatça kullanayım istiyorum.Hem pratik buluyorum hem de hesaplı olduklarını düşünüyorum.
VISSMATE -ARAP SABUNU

Vıssmate Sıvı Arap Sabunu hangi alanlarda kullanılıyor ?

Yüzey ve yer temizliğinde, ahşap, fayans, koltuk, halı, kumaş yüzeyinde, ocaklarda, fırında, dolap içlerinde, dolap kapaklarında, tezgahlarda, klozet, küvet,lavabo, musluk, çamaşırlarda, pencerelerde ve makyaj fırçalarında dahil olmak üzere her alanda kullanılabiliyor.

Etkileri Nelerdir ? 

Öncelikle derinlemesine temizlik sağlıyor. Lekeleri ve kirleri daha kolay çıkarmanızı kolaylaştırıyor. Hani inat eder ocaktaki leke ! Hemen ılık su döküp bir kaç damla üründen ekleyip 5-10 dakika sonra bekliyorsunuz ve inatçı leke çıkıveriyor. 

Banyo fayanslarında, yerlerde ve tezgahlarda daha fazla parlaklık sağlıyor. Sadece bu alanlar da değil ama ekstra bir parlaklık sağladığını gözlemledim. 

Bir risk alıp fırçalarım da denedim. Makyaj fırçalarını genelde soğuk su ile yıkıyorum. Hem kılları hemen dökülmesin diye hemde ürün zarar vermesin diye. Sıvılaştırılmış olmasına rağmen çok güçlü bir formülü var.Soğuk suda bile aşırı köpürüyor.

Nasıl kullanıyorum?

Bir tasa su doldurup, çay bardağının çeyreği kadar üründen döküyorum. 

Özellikle gel eyelineri ve makyaj süngerimi beyaz sabun ile yıkamış gibi tertemiz yapıyor. Hemde kısa bir sürede ve sonuçtan çok memnun kaldım.  Makyaj fırçalarımı uzun süredir Arap Sabunu ile yıkıyorum. Bu yöntemle de mutlaka denemelisiniz

VISSMATE -DOĞAL SIVI ARAP SABUNU

Özellikle belirtmek istediğim bir nokta ise; kokusu ! Sen nasıl güzel kokuyorsun böyle. 70'li 80'li yılların insanları çok iyi bilir bu kokuyu saf ve temiz. Hani temizlik içine siniyor. Oh be ellerime sağlık dersin , anımsadın mı ? Tam öyle dedirtiyor. 

Vıssmate evimizin her alanına girdi. Çok severek kullanıyoruz. Annem kokularının rahatsız etmemesine ekstra bayılıyor. Çünkü migreni her şeye müsade etmiyor. Ayrıca Vıssmate ürünleri kokuları ile meşhur!

Özetle; 

Sulandırarak kullandığınız ve uygun fiyatlı her alanda rahatça kullanabileceğiniz bu üründen memnun kalacağınızı düşünüyorum. Ben her ürününü severek kullanıyorum. Her evde olması gerektiğini düşünüyorum. Keşke bulaşık makineleri  için tabletler,tozlar ve çamaşırlar için de 
ürün çıkarsalar 👀 

Siz hangi Vıssmate ürününü kullanıyorsunuz?  Benimle paylaşmayı unutmayın.

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın 🙋

5 yorum:

  1. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:) https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Ay annem yıllardır arap sabunu kullanır. :D Takipteyim

    http://tembelprenses.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok severim :) bende takip edeyim hemen :)

      Sil
  3. Neler yapabiliriz?

    Öncelikle İzmir Ajans olarak 2004 yılında kurulmuş ve hizmetlerine devam etmekte olan bir firma olduğumuzu, dolayısıyla deneme yanılma değil tecrübeyle hareket eden köklü bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz. Genel olarak ürün, hizmet marka ve tantım konularında özellikle sosyal medya, video prodüksiyon ve internet bilişim alanında ve ayrıca fotoğraf çekiminde de tecrübeliyiz. Hizmetlerimize başlamadan önce sizlerin firkirlerini dinliyor, kendi tecrübemiz ve sizin hayalinizdekileri harmanlayıp, fikir alışverişlerinin ardından yol haritamizi belirleyip vaad edilen süre zarfında hizmetinizi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız hizmet ne olursa olsun, ihtiyacınız olanı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Yol haritasını çizerken isteklerinizi ve tasarrufunuzu ilk sıraya alıyoruz. Ömür boyu profesyonel iş ortağınız olacağız.

    Video Montaj ve Prodüksiyon

    Her firmanın tanıtımının yapılacağı bir hikayesi vardır. Bir firmayı kurmak, geliştirmek ve popülerleştirmekten geçen ilk yol tanıtım filmi çekiminden geçmektedir. Firmanızı popülerleştirmek ve yayıngınlaşmasını sağlamak için harika fikirlerimiz var. Siz hayallerinizi anlatırken biz ihtiyacınız olanı tespit edip, onu hayata geçirmek için elimizden gelene yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Sosyal medya ve internet hizmetleriyle video prodüksiyonü harmanyalıp ortaya çıkan en fes hizmetin keyfini çıkarmanız için sizi bekliyor olacağız.

    YanıtlaSil