25 Mart 2017 Cemenus Estetik Etkinliği - Bir Makyaj Blog

10 Mayıs 2017 Çarşamba

25 Mart 2017 Cemenus Estetik Etkinliği

Herkese Merhaba !

Bugün sizlere  Hilal'in daveti ile 25 Mart 2017'de gerçekleştirilen cilt bakımı etkinliğini anlatmak istiyorum..

Ankara'da olup samimi içten ve ferah bir ortam arıyorsanız eğer Gamze hanım ve Melike hanım size o kadar içten davranacaktır ki bir daha başka bir yere gitmek istemeyeceksiniz. İçeri ilk girdiğiniz de beyaz ve pembenin uyumu sizi rahatlatacak ve dizaynı gözlerinize iyi gelecektir. Her şey çok ince düşünülmüş bir ortam var. 
Cemenus Estetik Ankara

Bize o gün bize Gamze Hanım cilt bakımı uygulaması yaptı.  Benim o dönem Acnecinamide kullandığım için yüz bölgem de aşırı kuruluk ve kabuk kabuk deri dökülmeleri vardı. Aşırı derece de nemlendirici sürsem bile anında emiyordu ve sivilceleri kusturduğu için çenemde bir kaç tane ağrılı şekilde çıkan sivilcelerim vardı. Cildim de küçük küçük yağ bezeleri de oluşmuştu. Yani aslında tabiri caizse bebek gibi cildimi kendi elimle mahvettim diyebiliriz.

Cemenus Estetik Ankara

Peki benim cildime neler uyguladık ?

1- Cildimi önce nemlendirip, temizledik. 
2- İncecik tanecikleri olan peeling uygulamasına geçtik. Bu uygulamayı yaparken Gamze Hanım oldukça nazik hareketlerle ellerini cildimde gezdirdi. Peeling tanesi çok ince olsa bile aşırı hassas olduğu için çiziyor gibi his bırakmamasına özen gösterdi.
3-Maske sürdük ama T bölgeme ayrı kalan bölgelere ayrı ayrı maske uygulaması yapıldı. Yaklaşık 15-20 dakika kadar bekledik. 
4-Maskeyi çıkardıktan sonra ise çene bölgemde sivilceler vardı. Bu bölgeler için yüksek frekans uygulaması yaparak, oradaki sivilcelerin kurumasını sağladık. Yüksek Frekans uygulaması sivilceli ciltler için yapılan en kısa sürede sonuç alınan bir teknik diyebilirim. Sivilceli bölgelerde özel başlıkları ile gezdirilen makine ile bir gün sonra sivilceleriniz kuruyup, iz bırakmadan düştüğünü görebiliyorsunuz. Bu uygulamayı ilk defa gördüm ve inanılmaz şaşırdım. Benim çene bölgemdeki sivilcelerim bir gün içinde kurudu ve kendi kendine düştü. Hiç leke kalmadı. Yüksek frekans uygulamasını izlemek isterseniz buraya tıklayınız.
5-İşlemi bitirirken DD krem ve güneş koruyucu sürdük. 

Evde yapıyorum gerek yok diyorsanız ve cilt bakımı neden önemlidir diye bana soruyorsanız eğer tekrar hatırlatmalıyım ki ; Sağlık açısından çok önemlidir. Evde yaptığımız bakımlar ile derinlere inemiyoruz. Bunun için teknik makineler kullanılmalı ve uzmanlar tarafından yapılmalıdır. İleriki yaşlarda kırışıklık ve deformasyon gibi problemlerin önlenmesi açısından çok faydalıdır. 20'li yaşlardan itibaren her bayanın bakım ve koruma amaçlı olarak ayda bir kez yaptırması çok faydalı olacaktır. 

Cemenus Estetik

Size şiddetle cilt bakımı yaptırmanızı öneriyorum. Ayrıca belirtmeliyim ki benim cildime bunlar yapıldı diye size de böyle olacak değil. Çok farklı yöntemleri mevcut, her cilt tipine ayrı bir bakım uygulanıyor 👍 

Buraya instagram linklerini bırakıyorum. Adresleri ve telefon numaraları mevcut istediğiniz zaman mesai saatlerinde yazabilirsiniz. Çok hızlı geri dönüş yapıyorlar. 

Üstelik size bir sürprizim var ❤ Kısa bir süre için benim adımı söyleyin Cilt Bakımından 50 TL indirimden yararlanın 💃

Benden söylemesi kızlar ☺

Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın 🙋


3 yorum:

  1. Memnun kalmana çok mutlu oldum kuzum ❤️ Gamze Hanım da bende gelmene çok mutlu olduk ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten samimi bir şekilde memnun oldum kuzum ❤ teşekkür ederim tekrar ❤

      Sil
  2. o yağ bezelerinden bende de oluştu derinlerde sanki ve sonra onlar birleşip sivilce oluyor bende :( cilt hekimine gittim 2 tane krem yazdı yolladı ama ben iyi geleceğini düşünmüyorum. neden böyle çıktılar anlamış değilim :(

    YanıtlaSil