Rımmel London - Stay Matte Transparan Pudra - Bir Makyaj Blog

4 Kasım 2016 Cuma

Rımmel London - Stay Matte Transparan Pudra

Merhaba !


Çoğu kişinin bildiği ve çok severek kullandığı pudrayı bilmeyenler için bende yazmak istedim. 

Kendisi ile yaklaşık iki yıl önce tanıştık. Sürekli pudra bitiren biri olarak bugüne kullandığım uygun fiyatlı ürünler arasından en iyisi olarak seçtim. 

Rımmel London - Stay Matte Transparan Pudra

Transparan olan pudrayı gün içerisinde yağlanan alın bölgeme kullanıyorum. Benim gibi karma ciltli iseniz kurtarıcınız olabilir.  Özellikle benim gibi karma ciltlerin bakmasını öneriyorum. 

Yüksek kapatma özelliği bulunmuyor. Sadece pürüzsüz bir görüntü veriyor. Renk oranını eşitliyor. BB krem veya fondöten üzerine rahatça uygulayabilirsiniz. 

4-5 kat sürmedikçe kek görüntüsü almazsınız. Pudra The Balm Sexy Mama kadar olmasa da ince bir yapıya sahip. Matlaştırma ve sabitleme konusunda oldukça başarılı. R.T fırçası ile uyguladığımda oldukça doğal bir görünüm veriyor. Biraz kapatıcı olmasını isterseniz pudra süngerleri ile uygulayabilirsiniz. 

Fiyatına göre yüksek performans veriyor. Yaz aylarında ikinciye rahat geçebilirsiniz. Yılda 2 defa bitiriyorum. İndirimli dönemlerde stok yapabilirsiniz. Koyu tenliler için beyaz gibi görünsede cilde uygulandığında sizin renginizi alıyor. 

Kesinlikle normal fiyatı ile de alınabilecek bir pudra ve kesinlikle herkesin alması gereken bir pudra diye düşünüyorum. 

Sadece Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. 

Şimdiden iyi alışverişler .


Başka bir yazıda görüşmek üzere sevgiler .





4 yorum:

  1. ben pek pudra kullanmasam da elimin altında olan bir ürün. bir türlü kullanmaya alışamadım. Bir tane pudram olsun bittikçe yenisi alırım düşüncesine alıştırdım kendimi kim bilir o ne zamana biter :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kullanmıyorsanız pahalı olmaması da avantaj olmuş sizin için :) zaten iki yıl kadar sonra pudralar sertleşiyor ve pul pul oluyor :)

      Sil
  2. kuru cildime pudra kullanamasam da herkesin sevdiği bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru ciltler için evet malesef uygun değil :)

      Sil