23 EKİM ANKAMALL MIDPOINT BLOGGER BULUŞMASI - Bir Makyaj Blog

14 Kasım 2016 Pazartesi

23 EKİM ANKAMALL MIDPOINT BLOGGER BULUŞMASI

Merhaba !


Bir önceki blogger etkinliğinde @glitterofbeauty (Setenay) etkinlik dışı bir aktivite yapmak istediğini ve bol sohbetle birer kahve içelim önerisi ile bizlere geldi. Aslında daha erken buluşacaktık fakat Ankara Haymana yolundaki teröristlerin bombalı eyleminden dolayı ortak karar ile erteledik. Setenay instagram hesabından da paylaşımda bulundu.

Katılıma çok fazla kişi gelebileceğini yazmasına rağmen malesef çok az kişi gelebildi.


23 EKİM ANKAMALL MIDPOINT BLOGGER BULUŞMASI

23 Ekim 13.30 Ankamall Midpoint'te buluşma gerçekleştirildi. Tabi ben çok yorgun olduğum için saat 15.00 gibi gelebildim. Kimler vardı bu etkinlikte derseniz ; tabiki organizatörümüz @glitterofbeauty (Setenay) @escisemblog (Çisem) @nily21 (Nilgün) @bngkcr (Bengü) @incetopuklublog (Buket) @ebrulimakyajım (Ebru) @renklidosyam (Seher) @senkisacabusde (Büşra) ve tabiki ben :) 

Gittiğimde garson gelmedi , bakındım durdum ama bir şeyler içemedim. Bol kahkahalı saatler geçirdik. Sonra ayrılması gereken arkadaşlarımız gitti. 4 kişi kaldık. Tabi ki alışveriş yapıldı. Sanırım o gün pek keyfim yoktu içimden gelmedi bir şeyler almak. Ama alan ve alacak kişilere de yardımcı olmaya çalıştım. 

Setenay , Nilgün , Buket ve ben Ankamall de tur attık. Gratis mağazasına uğradık W.n.W Comfort paletinden aldık Nilgün'e . O gün yanarlı dönerli rengini kullanmıştım ve hoşuna gitmişti. Bengü ile de hatta bu konu üzerinde bir süre konuşmuştuk Mac ürünü ile aynı mı değil mi diye :)

Sephora mağazasına uğradık Benefit ürünlerinde %20 indirim var dendi. Fakat kasada 200 TL alışverişlerde geçerliymiş. Kızlar birleşerek tamamladılar. 

Sephoradan sonra ben ve Buket kaldık. Biraz daha gezdik ve yemek yiyelim dedik. Ankamall yemek katında Tavuk Dünyasında yedik. Nasıl sohbet ettik zaman nasıl çabuk geçti anlayamadık yedi buçuk gibi ayrıldık. 

23 Ekim harika bir gün olarak hatırımda kalacak. 

Yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorum :)

Bir etkinlikte böyle bitti işte :) 


Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşça kalın :)

4 yorum:

  1. Ne güzel bir araya geldik yeniden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel bir gündü inşallah etkinliklerde hep bir araya geliriz :)

      Sil
  2. Inşallah bende olurum.bidahaki sefere 😙

    YanıtlaSil