Farmasi - Exotıc Face Scrub Aprıcot / Kayısılı Scrub - Bir Makyaj Blog

3 Ağustos 2016 Çarşamba

Farmasi - Exotıc Face Scrub Aprıcot / Kayısılı Scrub




Merhaba !


Son zamanlarda  Farmasi ürünlerini çok sık duyar olduk. Özellikle uygun fiyatlı olmaları , makyaj ürünlerinin başarılı olması ve doğal içerikli olması başta en sevdiğim özellikleri diyebilirim.

Farmasi -  Exotıc Face Scrub Aprıcot / Kayısılı Scrub


Bugün ki konuğumuz Farmasi Kayısılı Scrub ; Uygulaması ıslak veya nemli cilde ve boyun bölgesine masaj yaparak uyguluyoruz. Daha sonra ılık su ile duruluyoruz.

Scrub kendi rakiplerine göre daha iri taneli olduğu için sanki yüzümü çizer veya acıtır hissi veriyor.

Kesinlikle iri taneli scrub sevmeyen biriyseniz tavsiye etmiyorum.

Ama derinlemesine temizlesin , gerçekten işe yarasın ve uygun fiyatlı olsun diyorsanız kesinlikle tam sizlik bir scrub !


Farmasi -  Exotıc Face Scrub Aprıcot / Kayısılı Scrub


Öncelikle düzenli kullanımlarda sivilce oluşumunu önlüyor ve siyah noktaları temizliyor. İlk cilde uyguladığınız zaman silikon bir ürün gibi cilt ve ürün arasında saydam bir şey varmış gibi oluyor. Bunu her uygulamada hissettim . Bal mumu sürmüş gibi bir his verdi. Neden bilmiyorum . Kullanan varsa ve sizde nasıl bir etki bıraktı lütfen yorum kısmına yazın :)

Kokulara karşı hassas iseniz bu ürünü çok seveceksiniz. Kokusu ağır değil ve güzel bir kayısı aroması kokuyor.

Uyguladıktan sonra verdiği temizlik hissini sevdim. Hassas bir cildim olmasına rağmen içindeki tanecikler çizmedi ve kullandığım süreçte kızarıklık olmadı. Arındırması , parlaklık vermesi ve yumuşaklık vermesini çok sevdim.

Ürün 100  ml . Bana neredeyse 6-7 ay gitti. Haftada  iki veya üç defa kullandım. Tabi aralarda başka ürünlerde kullandım onun  etkisi vardır :)

Ürünün fiyatı : 20 TL

Kampanyaları çok olan bir marka ve çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Bu ürün ve daha fazlasına Beyza Hanımdan ulaşabilirsiniz. Çok ilgili ve her sorunuzu yanıtlıyor.

Eğer sizde kullandıysanız lütfen yorum kısmına bıraktığı hissi ve yorumlarınız bekliyorum :)

Hoşçakalın :)



2 yorum:

  1. kayısı kokusunu çok severim, sadece kokusu için bile kullanabilirim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bu ürünü kesinlikle denemelisiniz :) Sevgiler :)

      Sil