Bioplante - Facıal Day Cream Gündüz Bakım Kremi - Bir Makyaj Blog

22 Haziran 2016 Çarşamba

Bioplante - Facıal Day Cream Gündüz Bakım Kremi




Merhaba!


Bio-Plante den daha önce bahsettiği gibi ;

Uluslararası kar amacı gütmeyen , alınması çok güç Natrue Sertifikasına sahip ve tamamen doğal içeriği olan bir markadır.

Çekilişleri ile tanışma fırsatı buldum. 

Bioplante - Facıal Day Cream Gündüz Bakım Kremi,

Q10 içerikli , Hyluron asit , Organik portakal yağı , portakal mumu ve Alp dağlarının kaynak suyu bulunuyor.

Avusturya Alplerinin  zengin mineral içeren suyu Bioplante ürünlerinin en önemli özelliklerinden bir parçası ve Bioplante markasının ürün içeriğinde organik olmayan bitki özleri , PEG'ler , renklendiriciler , petrokimyasal maddeler paraben ve sentetik kokular bulunmuyor.

Ürün krem konsantre yapıda yani çok az krem almanız tüm yüzünüze yetiyor. Birde o güzel portakal kokusu mis gibi taze taze kokuyor. Her sürdüğüm de portakal mumu sayesinde nem seviyesi uzun süre cildimde kalıyor. Ciltteki ölü derilere , kuru ve hassas bölgeleri nemi hapsetmesi konusunda oldukça başarılı.

Cildim kuru ve karma cilt yapısı olmasına rağmen kesinlikle yağlandırma yapmıyor. Kremi dağıtarak yediyorsunuz yoksa beyaz beyaz kalıyor. Bunun nedeni içinde organik portakal yağı ve portakal mumu bulunduruyor olmasından kaynaklı .

Yüz , boyun ve dekolte bölgesine uygulayabilirsiniz. Yaş sınırı olmayan bir ürün olması benim en çok sevdiğim özelliklerinden biri çünkü benim yaş grubuma Q10 içerikli ürünler bulunmuyor.

Kazayağı dediğimiz bölgede gözle görülür derecede çizgiler azaldı. Kaşlarımı çattığım zaman çıkan çizgi de kayboldu.

İnce çizgilere veya yeni oluşan çizgileri yok ediyor. Yapılandırma seviyesi yüksek bir ürün fakat derin çizgilere çok faydası olmaz. Derin çizgilerin artmasını önler.

Kısaca ben bu ürünün kokusuna ve yapılandırmasına bayıldım. Çok uzun süredir düzenli kullanıyorum. Bitirdikçe alacağım ürünlerden diyebilirim.

Ürünü buradan temin edebilirsiniz.

Daha önce kullandığım ürünü okumak isterseniz buradan yazıma ulaşabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi alışverişler diliyorum :)

Başka bir yazıda görüşmek üzere :)


Beni instagram üzerinden de takip edebilirsiniz :) 

5 yorum: