Bioplante Organik Ruj- French Rose - Bir Makyaj Blog

22 Nisan 2016 Cuma

Bioplante Organik Ruj- French Rose




Merhaba !


Bio-Plante markasının instagram üzerinden kazandığım çekiliş sonucu elime gelen güzel bir kutunun içinden çıkan rujdan bahsetmek istiyorum. 


Bioplante Organik Ruj- French Rose

Öncelikle Bio-Plante'den markasından bahsedeyim ;

Neden Bio-Plante markası ? 

NATRUE , Uluslararası, kar amacı gütmeyen, Doğal ve Organik Kozmetik ürün standartları belirleyen bir dernektir. Ekim 2007’den bu yana özgün doğal ve organik kozmetik üretimi ve tanıtımını teşvik etmektedir. Dünya çapında, gerçek doğal kozmetik ürünlerinin insanlara ulaşmasını amaç edinmiştir. Bu amaçla yüksek standartlar belirleyerek logosu ile sertifikalandırılmış ürünlerin kalitesini yükseltmiştir.

Tamamen sağlık için ,kimyasal madde içermeyen nadir markalardan Bio-Plante. İçeriği gerçekten temiz olması ve bunu kanıtlamış olması sizi kendine çekiyor. Organik ürünlere geri dönüş yaptığımız bu dönemde kendini ispatlamış belgelerle kanıtlamış. 

Organik ruja ise bayıldım gerçekten çünkü nem vermesi ve hafif parlak olmasını çok sevdim. Rujun kokusu ise eski annemin rujları gibi kokuyor. 

Nem verme konusunda başarılı , hafif parlak olması , dudaktaki çizgileri kapatmasını başarılı buldum. Kalıcılık konusunda nem verdiği için hemen gider sanmıştım ama öyle olmadı. 

Bioplante Organik Ruj- French Rose

French Rose rengi ise çok güzel bir gül kurusu. Dudakta daha doğal duruyor ve günlük makyajların hemen hepsine uyum sağlıyor.

Bioplante Organik Ruj- French Rose

Rengini ve yapısını çok sevdim. Fiyatları için sitesinden bakabilirsiniz. 

Bioplante Organik Ruj- French Rose


Tekrar kendilerine çok teşekkür ediyorum şık sunumları ve özenle hazırlamış oldukları için.

Başka bir yazıda görüşmek üzere :)

Beni instagram üzerinden de takip edebilirsiniz :) 

5 yorum:

  1. Renk çok güzelmiş, keyifle kullanın. :) benim de bioplantenin bu organik ürünlerine merakım var. Elimdekiler bittikçe, tercih edeceğim bir marka olacak sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ❤ Rengine bayılıyorum ve yapısı harika :) Bencede ilk fırsatta diğer ürünlerinden almalısınız 😊

      Sil
  2. Bende beğendim ☺😊😊

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim takibe aldım. Ben de bloğumda Amerika notları, yemek tarifleri, çocuğumla etkinlikler gibi birçok alanda yazıyorum. Blog yorum kardeşliği grubumuza da beklerim. Yeni yayın ve yorumlar da görüşmek dileğiyle bloğuma da beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil