Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri / Doğal Yöntemlerle Diş Beyazlatma - Bir Makyaj Blog

16 Haziran 2017 Cuma

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri / Doğal Yöntemlerle Diş Beyazlatma

Herkese Merhaba !

Gün içerisinde içilen çaylar, kahveler ve sigaralardan oluşan sarı görüntüden rahatsız mısınız ? Diş macunları ile istediğiniz sonucu alamadınız mı ? Artık sarı görüntüden sıkıldınız ve lazer ile diş beyazlatmak düşünüyorsanız ve randevu aldıysanız iptal edin ! Sizlere %100 işe yarayan iki ayrı yöntemden bahsetmek istiyorum. Denenmiş ve hala kullanılmakta, maliyeti düşük bu uygulama sayesinde kahkaha atmaktan çekinmeyeceksiniz.


1.Yöntem: Evde Diş Beyazlatma 

Zerdeçal (toz halinde bir çay kaşığı kadar)
Hindistan Cevizi Yağı (bir çay kaşığı)
Nane Yağı (birkaç damla)

Bir çay kaşığı Hindistan Cevizi yağını, bir çay kaşığı toz zerdeçalı ve birkaç damla zerdeçalı macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Karışımı diş macunu gibi dişlerinizi fırçalayın. Evet tadı mükemmel değil ama beyaz dişler için değer. Önemli nokta yutmayın ! Diş fırçanız sararabilir. Endişe etmeyin tamamen sarı kalmayacak. Bu yöntemle günde 3 defa fırçalayabilirsiniz. Dişlerinizi fırçalamadan önce hazırlamak bu işin püf noktası unutmayın ! Taze taze hazırladığınız bu yöntemle dişiniz beyazladığını göreceksiniz.


2. Yöntem: Doğal Yöntemlerle Evde Diş Beyazlatma

Zerdeçal (toz halinde bir çay kaşığı)
Hindistan Cevizi Yağı (bir çay kaşığı)
Limon ( 2 damla)

Zerdeçal, Hindistan Cevizi Yağını ve iki damla limonu macun kıvamı oluncaya kadar karıştırın. Karışımı diş macunu kullanıyormuş gibi dişlerinize uygulayın. Bu karışımın içinde limon olduğu için haftada 1 kere uygulamalısınız. Karışımı hazırlarken elleriniz sararmış olabilirsiniz. Merak etmeyin yıkayınca geçer. 

Evet sizde bu yöntemleri denedikten sonra benimle paylaşmayı unutmayın :)

Başa bir yazıda görüşmek üzere 🙋

8 yorum: