Nars Radiant Creamy Kapatıcı - Bir Makyaj Blog

17 Nisan 2017 Pazartesi

Nars Radiant Creamy Kapatıcı

Merhaba !


Göz altı kapatıcı bir makyajda olmazsa olmazlardan ! Yoğun kapatıcı özelliği isteyip, çizgilere dolmasını istemiyordum. Mac Pro Longwear kapatıcımı rafa kaldırdım farklı ürünlerin peşine düştüm. 

Nars Radiant Creamy Kapatıcı


Nars yapısal olarak aşırı yoğun olmasa da aplikatörü sayesinde  ve yüzük parmağınızla kolayca uygulayabilirsiniz. Derin çizgileriniz yoksa çizgilere dolma yapmıyor. Üzerine Nars transparan pudrayı geçtikten sonra doğal bir görünüm elde ediyorsunuz. Aydınlık vermesini ve kapatıcı özelliğini başarılı buluyorum. 

Nars Radiant Creamy Kapatıcı

Eğer göz altınız kuru ise çizgilere dolacaktır. Kuru göz altına sahipler bir makyaj baz kullanarak bu sorunu ortadan kaldırabilir. 


Benim kullandığım Custard rengi ; Sarı alttonlu . Eğer göz altınızda morluklar ve koyu halkalar varsa bir Corrector uygulamak istemiyor ve tek ürün arıyorsanız yüksek kapatıcı olarak kesinlikle Nars Radıant Creamy kapatıcıyı öneririm. 

Nars Radiant Creamy Kapatıcı


Işığı yansıtma teknolojisi olduğu için cilt kusurlarını geri plana atarak , yorgunluğu gizliyor. O yüzden günlük fondöten kullanmak istemediğim için cilt kusurlarına uyguluyorum. 

Nars Radiant Creamy Kapatıcı

Çok hızlı sabitleniyor ve hemen cilde uygulamalısınız. İçerisinde Alkol, Paraben, Sentetik koku ,Kamodejenik (sivilce oluşturmaması) bulundurmuyor. 
Fiyatı : 90 TL

Nars ürünlerini kendi mağazalarında , Sephora mağazalarında ve online olarak  Makyaj Trendi. alabilirsiniz. 

Yeni yazılarda görüşmek üzere 🙋

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Elindekiler azaldığında bakmalısın canım ❣

      Sil
  2. Harika bir inceleme yazısı olmuş canım benim ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil