Yves Rocher : Kayısılı Peeling - Bir Makyaj Blog

27 Nisan 2015 Pazartesi

Yves Rocher : Kayısılı Peeling

Merhaba hanımlar :))

Uzun zamandır konuşulan ve genel anlamda beğenilen Yves Rocher markasının Arındıran Işıltı Veren Peelingi hakkında deneyimlerimi paylaşacağım :)

Öncellikle ciltteki ölü derilerden , siyah noktalardan ve cildi tam anlamıyla temizlemek çok önemli bir konudur. Bu işlemleri yaparken cildi yaşlandırma-mak ve cildimize ağır gelen ürünleri de kullanmamız en iyisi olacaktır.

Peelingler genel yapıda hafif olmalıdır.
Yves Rocher : Kayısılı Peeling


Yves Rocher Kayısılı Peeling ise her cilt tipinin rahatça kullanabileceği hafif yapıda bir ürün.Nazik ciltleri bile yormayacak güzel bir ürün.

Ürün içeriği : Gerçek meyva taneleri bulunuyor. Bu taneler hassas ciltlere bile zarar vermeyecek kadar ufak.

Nasıl Kullanılır : Temizlenmiş nemli bir yüze fırça yardımıyla yüzümüze yeteri kadar alıp 1-3 dakika bekledikten sonra güzelce yüzümüzü yıkıyoruz . Cildiniz inanılmaz derece de parlayacak arınacak ve nefes aldığını hissedeceksiniz. Yoğun kayısı kokusu da daha da mutlu edecek sizi :)) Haftada 1-2 kez kullanılması öneriliyor.

Peeling yaparken çok beklemek istemeyen ama çok güzel de temizlesin arındırsın diyorsanız bu ürünü hemen alın derim . Bilakis kaç kutu bitirdim bilmiyorum. Zamanımın olmadığı günler de duşa girerken hızlıca sürüp yıkadığım da bile inanılmaz cildim arınıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yves Rocher : Kayısılı Peeling


Ürün :50 ml 
Açıldıktan sonra 6 ay da tüketimi gerçekleştiriliyor.
Kalıcılığı 1.6 
Ürün Fiyatı : 14,90 TL


Başka bir yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :)

Instagram : birmakyajblog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder